Coach Boxmeer

Ontdek alles over hoe ik coach en maak nu afspraak in Boxmeer

Bewust & Balans Boxmeer

Mijn missie is om mensen lekkerder in hun vel te laten zitten. Dat ze meer in het Nu leven en kunnen genieten. Ik werk vanuit een Holistische visie. Zodat fysiek, mentaal, emotioneel en energie in balans is.

Bij Bewust & Balans kan je kiezen uit coaching sessies voor moeders die alle ballen hoog proberen te houden, maar zichzelf vergeten. Merk je dat de dagen voorbij vliegen en je je geleefd voelt? Zou je willen dat je kan reageren vanuit liefde en niet vanuit emotie.
Dat je overtuigingen je niet in de weg staan, maar dat je ze aan gaat pakken. Kies dan nu voor jezelf en plan een afspraak.

Verder leven veel kinderen met een enorme druk. Druk vanuit zichzelf, school en de maatschappij. Ik wil die druk graag weghalen bij de kinderen. Ze laten geloven in zichzelf.
Hoe fijn is het als ze al van jongs af aan die tools mee krijgen, technieken leren om positieve gevoelens te vergroten. Om negatieve gevoelens niet hun leven te laten bepalen.

Ook lopen er steeds meer kinderen rond die (hoog) gevoelig zijn. Ze nemen de energie over van andere, maar weten niet eens hoe ze met hun eigen energie om moeten gaan. Ook voor deze kinderen is het fijn om te weten dat ze niet de enige zijn en dat ze leren om te gaan met hun (hoog) gevoeligheid.

Coach Boxmeer

Ik voelde me al heel snel beter in mijn vel zitten. Stond vaak in de ochtend op met een minder gevoel, maar door de tips van Tessa begin ik veel lekkerder de dag.

Ook vond het lastig om mijn patronen te doorbreken, maar het is me toch gelukt. Tessa bleef me stimuleren en nu voel ik me echt super.

Karin

Ik vond de keren dat ik bij Tessa kwam er fijn. Ze geeft mij een fijn gevoel. Ook kon ik vertellen wat ik wilde vertellen en Tessa luisterde echt naar mij.

Ze leerde me dat ik al goed ben zoals ik nu ben. Ook leerde ze me om mijn ademhaling te gebruiken om rustiger te worden. Dat vond er erg fijn en gebruik ik vaak.

Manon (kind)

Coach voor Mindful MoM en Happy Kids

Ik wil dat mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Daarom coach ik in Boxmeer moeders en kinderen.

Dit doe ik door je bewustzijn te versterken en pakken we vastzittende patronen aan in je leven. Verder gaan we echt met het pijnpunt aan de slag. Waar loop jij tegenaan of welke patronen zitten vast waar jij vanaf wil? Welk gevoel zou jij willen versterken?

Zou jij ook niet steviger in je schoenen willen staan? Doorbreek oude patronen en verander terugkerend gedrag.

Tijdens Happy Kids gaan we aan de slag met de kwaliteiten die het kind in zich heeft. Ik laat ze bewust worden wat hun kwaliteiten zijn en ga ze versterken. Tijdens onze gesprekken komen veel onderwerpen aanbod.

Ook bij kinderen doorbreek ik vastzittende patronen en versterk ik positief gevoel, zodat ze echt zichzelf kunnen zijn.

Prijzen Coach sessies Boxmeer

Als je kiest voor jezelf of voor je kind, kan je kiezen uit verschillende pakketen.

Maar ik kijk altijd samen met je wat het beste bij jou of je kind past. 

Bewust & Balans

De Goudenregen 19
De Goudenregen 19,
Boxmeer, Brabant-Noord 5831 RT
Nederland
Telefoon: 0638524584
E-mail: info@bewustenbalans.nl
URL: https://bewustenbalans.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 59295090
Prijsindicatie: $$$
Maandag10:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag09:30 - 16:00
Donderdag09:30 - 14:00
Vrijdag09:30 - 14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Tijdens de sessies van Tessa werden mijn ogen geopend. Ze weer precies de juiste vragen te stellen. Ze geeft bruikbare en haalbare tips waar je echt wat aan hebt.  

Ingrid

Ik merkte al snel, dat mijn dochter beter in haar vel ging zitten. Ze gaf ook aan de ze zich echt gehoord voelde. Ik ben zo blij dat we de stap genomen hebben om Iris aan te melden.

Moeder van Iris

Coach sessie Boxmeer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Coach sessie in Boxmeer.

11 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!