Op weg naar de beste versie van jezelf

Loop jij met 'klachten' en weet je niet waar ze vandaan komen?

Ben je klaar met het gevoel dat de dag aan je voorbij vliegt?

Is er weer een dag voorbij en heb je weer geen tijd voor jezelf gehad?

Wil je beter in je vel zitten en meer genieten van alles en iedereen om je heen?

Zou je graag samen met andere willen ontdekken wat er mogelijk is?

Groepslessen

De Groepslessen van Bewust & Balans.

Samen worden we weer wie we echt in de kern zijn.

Alle groepslessen hebben verschillende dingen gemeen. Ze vergroten je bewustzijn, het geloven in jezelf en doorbreken vastzittende patronen.

Tijdens de Mindful Mom lessen ligt de nadruk op moeders die alle ballen hoog willen houden, maar ze vergeten zichzelf. Daardoor ook niet meer of minder kunnen genieten.

Bij de Transformatie lessen ligt de nadruk op het transformeren van je overtuigingen.
Wist je dat we allemaal onderdeel zijn van een of meerdere systemen. Je gezin waarin je opgegroeid bent. In je familie en op je werk.

Tijdens de Ouder & Kind lessen is het bijzonder om samen met je kind te genieten van het moment. Dat je met kleine oefeningen kan ontspannen en een positieve mindset krijgt

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf zijn”

Gun jezelf tijd, je bent het waard!

 

Na mijn Reiki en Acces Bars cursus, wilde ik meer weten hoe ik lichaam en geest in balans kon brengen. Ik wilde meer weten over hoe onze hersenen werken. En hoe ik bepaalde patronen kan doorbreken. Tijdens de NLP opleiding heb ik geweldige technieken geleerd. Dit heeft mijn leven echt veranderd.

Ik wil dat mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Dit doe ik door een mooie combinatie van Mindful leven en aanpakken wat vast zit aan patronen in je leven. Door echt met het pijnpunt aan de slag te gaan. Waar loop jij tegenaan of welke patronen zitten vast waar jij vanaf wil? Welk gevoel zou jij willen versterken? Samen komen we erachter en gaan daar dan mee aan de slag. Zodat jij weer kan genieten van het leven en lekker in je vel zit.

Durf jij de sprong te wagen om weer in je eigen kracht te gaan staan?

 

Lekker in je vel zitten en weer kunnen genieten van de kleine dingen.

Genieten van de kleine dingen

Doorbreek patronen en je zal de kleine momenten weer kunnen ‘zien’ en er ook weer van kunnen genieten. Je ziet weer mogelijkheiden.

Je hebt veel meer energie

Je slaapt beter en staat met meer energie op. Je ligt ‘s avonds niet meer te piekeren in bed!

Rust in je hoofd

Je weet hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Je kiest bewust en reageert niet vanuit emotie. Dit zorgt voor rust in je hoofd.

Ervaringen van mijn cliënten.

Ik liep tegen heel wat dingen aan en zat ook thuis. Ik kon het even niet opbrengen om naar het werk te gaan.

Samen met Tessa hebben we gekeken naar waar ik mee aan de slag moest gaan. Door het luisterend oor en de mooie technieken die Tessa toepast, voelde ik al vrij snel verandering. Ik kon meer genieten van kleine dingen. Maar nam ook meer tijd voor mezelf. Dit zou ik voorheen nooit gedaan hebben.  Echt een Eye opener. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en geniet volop.

M.

Ik was al een tijdje mezelf niet meer. Ik vond dat echt vreselijk. Ik heb bij Tessa geleerd hoe ik weer meer mezelf kan zijn. En ben zo blij dat ik Tessa tegen kwam en ze me vertelde over dit traject.

Ik vond de opdrachten die Tessa me mee gaf erg fijn. Het zijn haalbare opdrachten die je kan toepassen in je leven. Ook de meditaties zijn prettig. Ik ben niet echt een persoon die een half uur wil mediteren. De meditaties die je leert en thuis kan oefenen zijn kort maar krachtig.

L.

Je hebt gedachten, je bent niet je gedachten

Alles wat je nodig hebt zit al in jezelf

Wat de meeste mensen niet weten, is dat alles wat je nodig hebt al in jezelf zit. Ik zorg tijdens een coaching sessie dat jij je op je gemak voelt en dat er een fijne sfeer hangt. Dan kijken we samen naar wat je nodig hebt of gemist hebt in bepaalde situaties. Dit gaan we versterken zodat jij sterker in je schoenen staat en beter in je vel gaat zitten. Ik geef je tools mee waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden

Laten we er dan samen mee aan de slag gaan

Veelgestelde vragen

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

De trajecten worden nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is wel zo dat veel werkgevers budget hebben om een traject te vergoeden. Informeer hier naar bij je werkgever.

Waarom is een traject goedkoper?

Uit ervaring blijkt dat de meeste ‘klachten’ niet binnen 1 sessie over zijn. Daarom adviseer ik ook meerdere sessies. 

Bij een traject is er daarom een korting van €12,50 tot €15,- per sessie.

Kan ik de meditaties vaker doen?

Een meditatie is zeker goed om vaker te doen. Na de sessie krijg je van mij de meditatie toegestuurd die we die sessie behandelt hebben.

Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Via een intake kijken we samen wat ik voor je kan betekenen. Ik leg dat uit hoe en wat ik zal doen tijdens de sessies. Als je dan niet het gevoel hebt dat ik of het traject bij je past is dat helemaal prima.

Ik ben van mening dat het goed moet voelen, dan werkt het voor beide partijen het fijnst.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo blij met het Mindful Mom traject van Tessa. Ik heb meer rust in mezelf gevonden. Ook kan ik weer genieten van de kleine dingen, zoals mijn kinderen.

Ik reageerde vaak boos en wist niet waarom ik dat deed. Ik wist wel dat ik het niet meer wilde. Ik ben nu de persoon die ik graag wil zijn. Zonder boosheid, frustratie en verdriet. Ik ben echt blij met alles wat ik geleerd heb bij Tessa.

Anneke

Ik heb altijd hele fijne gesprekken met Tessa gehad. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze echt naar mijn luisterde en ook doorvroeg. Hierdoor kwamen we bij de kern.

Met de mooie technieken die Tessa toepaste kon ik echt verschil merken. En ik niet alleen, ook mijn kinderen zagen verschil. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen en voor mezelf heb gekozen.

Lieke

Nu is het tijd om voor jezelf te kiezen en te genieten van alles om je heen

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!