Happy Kids

Happy Kids

Ik wil dat kinderen weer zichzelf kunnen zijn. Eerst zorg ik ervoor dat een kind zich fijn en veilig voelt. Dat moet de basis zijn. Daarna gaan we verder.

Tijdens Happy Kids gaan we aan de slag met de kwaliteiten die het kind in zich heeft. Ik laat ze bewust worden wat hun kwaliteiten zijn en ga ze versterken. Ik zal er ook een creatieve draai aan geven. Je kan dat denken aan tekenen, knutselen, dansen en bewegen.

Ook wil ik aan de slag gaan met wat Mindfulness en ademhalings oefeningen. Dat ze leren dat even de rust pakken voor jezelf erg belangrijk is. Dat je je eigen grenzen mag en kan aangeven.

Maar het kind gewoon laten vertellen is super belangrijk. Daar haal je zoveel uit en kan je weer verder op doorpakken. Ieder kind is anders, dus elk traject zal anders zijn. Samen met de ouder(s) kijk ik wat er speelt en wat ik kan betekenen. Maar het kind staat voorop.

Hoog gevoelige kinderen

Er lopen steeds meer kinderen rond die (hoog) gevoelig zijn. Ze nemen de energie over van andere, maar weten niet eens hoe ze met hun eigen energie om moeten gaan.

Ik luister naar de kinderen en leer ze hoe ze met hun eigen energie, maar ook zeker met de energie van de andere om kunnen gaan. Zo raken ze niet overprikkeld.

Ik ben er ook van overtuigd dat je energie in je eigen lijf goed moet stromen om lekker in je vel te zitten. Vaak zitten er blokkades, door de dingen die ze in hun leven hebben mee gemaakt, waardoor de energie niet goed stroomt. Je kan dan al denken aan afwijzing, onzekerheid, de lat hoog leggen en nog veel meer.

Door middel van een behandeling kan ik de energie weer goed laten stromen. Ook wil ik kinderen leren, om te gaan met de energie van andere en ze leren hoe ze zich af kunnen sluiten voor deze energie. Zodat ze minder prikkels binnen krijgen.

 

Zorg dat de innerlijke kracht van je kind versterkt wordt

Zelfvertrouwen versterken

Door te geloven in jezelf kan je de hele wereld aan. Als je leert dat de kracht in je zit en je leert hoe je deze eruit kan halen, heb je tools voor het leven.

Geloven in je eigen kracht

Stevig in je schoenen staan, zodat je de hele wereld aan kan. De kracht zit al in jezelf, dit gaan we samen versterken.

Meer rust in je hoofd

Als je de rust in je hoofd krijgt, kan je beter omgaan met obstakels tijdens de dag. Daardoor zal je ook beter slapen en uitgeruster wakker worden.

Ervaringen van ouders

Ik zag mijn kind voor mijn ogen veranderen, zo mooi om te zien. Ik merkte dat ze zich op haar gemak voelde bij Tessa en dat vind ik als ouder wel erg belangrijk.

Mijn dochter vertelde altijd vol enthousiasme over haar sessies en ze vond de opdrachten erg leuk om te doen. Juist de combinatie van bezig zijn met wat er speelt en de creativiteit heeft voor haar goed gewerkt. 

Ik ben blij dat we met onze dochter naar Tessa toe gegaan zijn. Bedankt Tessa, voor wat je onze dochter mee hebt gegeven.

Fleur

Ouder

Mijn dochter was super snel overprikkeld. Er hoeft maar iets te veranderen of te gebeuren en het was niet echt gezellig thuis.

Ze heeft bij Tessa geleerd hoe ze met haar emoties om kan gaan. Maar ook hoe ze zich voor de energiën om haar heen kan afsluiten. Dit zorgde al voor zoveel rust in haar (en ook thuis). Ook de behandeling die ze heeft gekregen heeft haar rust gegeven.

Ik zou het iedereen aanraden als je een kind hebt die snel overprikkeld is.

Thea

Ouder

De sprays van de Groene Linde zijn fijn voor mensen die gevoelig zijn voor de energie van een ander. Spray boven je hoofd zodat de spray in je aura komt. Zo ben je beschemd voor de dag of zorg je dat je goed geaard bent. Voor meer informatie en meerder sprays kijk in de webshop.

“Ieder kind verdient het om zichzelf te kunnen zijn.”

Verschillende pakketen

We kijken samen wat je kind nodig heeft. Voor elk kind is er wel wat mogelijk. Ik coach kinderen vanaf 6 jaar en tot ongeveer 18 jaar.

Een losse sessie kost €55,00

Laat je kind geloven in zichzelf

Veelgestelde vragen

Mag ik als ouder bij de sessie aanwezig zijn?

Ik begin altijd de sessie met het kind alleen. Er moet een vertrouwensband zijn, dan pas kan een kind zich openstellen.

Soms kan het voorkomen dat ik vraag of ouder(s)/verzorger(s) een sessie erbij blijven. Dat zal dan altijd te goede zijn van het kind.

Aan het einde van de sessie kan de ouder(s)/verzorger erbij komen en mag het kind bepalen wat het wilt delen. Ook zullen eventuele opdrachten besproken worden.

Als er toch iets anders aan de hand is als we eerst dachten?

Het kind staat altijd voor op. Ik luister tijdens het kennismakingsgesprek waar de ouder/verzorger mee zit, maar het gaat uiteindelijk om het kind. Ik heb gemerkt dat er vaak nog een onderliggend probleem of klacht zit. Ik zal samen met het kind doorgaan tot de kern.

Ervaringen van kinderen

Ik vond het heel fijn bij Tessa. Ik kon alles aan haar kwijt en ze luistert echt naar je.

We hebben ontdekt dat ik heel veel kwaliteiten al in mezelf had zitten. Tessa heeft er voor gezorgd dat deze meer aanwezig zijn en dat vind ik erg fijn. Ik voel me nu zekerder en durf nu meer. 

Ellen 9 jaar

Ik had vaak last van buikpijn, maar wist niet waarom. Ook mijn hoofd zat vaak heel vol.

Tessa heeft mijn geleerd hoe ik mezelf kan beschermen tegen de prikkels van andere mensen om mij heen. Dit vind ik erg fijn. Ook op de tafel liggen voor een behandeling vind ik erg fijn. Ik voelde me erg rustig worden. 

Sterre, 7 jaar

Geef je kind meer rust in zijn of haar leven

Meld je aan voor leuke tips en affirmaties voor je kinderen

Je ontvangt af en toe een leuke mail van mij!

Je hebt je met succes ingeschreven!