ABUNDANCE FLUSH

Abundance Bewust & Balans

De Abundance Flush bestaat uit zes levels:

Level 1: Helpt bij het loslaten van oude negatieve energieën.

Level 2: Helpt het creëren van een magnetisch veld zodat men meer mogelijkheden en welvaart zal aantrekken.

Level 3: Helpt bij het opruimen van energetische blokkades in de subtiele lichamen.

Level 4: Verhoogt de trilling van de subtiele lichamen en helpt hierdoor kansen aan te trekken en helpt bij het verwezenlijken van jezelf.

Level 5: Helpt bij het voorzien van stabiliteit in relatie tot overvloed kwesties.

Level 6: Helpt bij het voorzien van ruimte in relatie tot overvloed kwesties.

 

Het doel van de Abundance Flush is het uitzuiveren van negatieve gedachtevormen en energieën rond overvloed en welvaart.

Deze energieën gaan niet over het manifesteren van een miljoen dollar of een grote woning die uit de lucht komt vallen. Deze energieën gaan over het brengen van datgene wat je nodig hebt, zodat je een productief en comfortabel leven kunt leiden.

Wanneer je echte overvloed ervaart, vind je waardering in alles om jou heen, ongeacht hoe klein of schijnbaar onbeduidend het is. Een arm persoon die zich rijk van hart voelt is gelukkiger dan een rijk persoon zonder liefde in zijn leven. Door je alleen te richten op aardse bezittingen en een hoge netto waarde creëert uiteindelijk armoede van geest.

De uitbreiding van de definitie van overvloed gaat verder dan kijken naar materiële objecten, zoals luxe auto’s en grote huizen en zorgt voor een meer vrij-stromende energie, één die unieke en geweldige cadeaus voor het individu brengt.

Bij het gebruik van deze energieën, zul je beginnen met het voelen van meer dankbaarheid voor de zegeningen in jouw leven. Je zult beginnen met het zien van de overvloed die je al hebt. En je zult ook in staat zijn om jouw eigen gaven en talenten beter te herkennen, zodat je deze kunt delen met de wereld en zegeningen hiervoor terug kunt ontvangen.

Voordelen van de Abundance Flush zijn:

* Een verbeterd vermogen om geld te verdienen.

* Een diepere verbinding met de intuïtie, waardoor men op de “juiste plaats en het juiste moment” zal zijn waar de mogelijkheden zich voordoen.

*Een verbeterd magnetisch veld en aura die positieve mensen en voorspoed naar je toe zal trekken.

Is deze inwijding voor mij geschikt?

De Abundance Flusk inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

 

Wat ontvang je na betaling

* 6 Inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd

* 3 Digitale handleidingen

* Digitaal certificaat

 

De Abundance Flush Inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 45,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleidingen stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, kan je de energie ophalen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Stephanie Brail

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!