Reiki Boxmeer

Wil jij graag een Reiki behandeling of een Reiki cursus volgen in Boxmeer, maak dan nu een afspraak

Bewust & Balans Boxmeer

Ik ben Reiki Therapeut en Reiki Master. Ik geef Reiki cursus 1 en Reiki 2  cursus en Reiki cursus voor kinderen en tieners. Ik voel heel snel aan wat de persoon die op de tafel ligt of bij mij een cursus volgt nodig heeft.

Tijdens de Reiki behandeling zorg ik ervoor dat de blokkades los gemaakt worden. Ik activeer het zelfhelend vermogen van het lichaam. Sommige mensen ervaren meteen al een verandering, andere merken later een verschil. Reiki is een krachtige trilling van energie die altijd stroomt.

Een Reiki behandeling is een behandeling op vier lagen:
* Emotioneel
* Fysiek
* Mentaal
* Spiritueel.
Het doel ervan is om je lichaam te voorzien van extra energie. Reiki laat geblokkeerde energie weer stromen, het voert giftige stoffen uit uw lijf en het helpt u weer op alle niveaus in balans te komen.

Tessa
Reiki cursus

Reiki Cursus in Boxmeer van Bewust & Balans

Heb jij altijd al eens zelf Reiki willen leren? Iedereen kan het. We zijn geboren met een open kanaal, alleen is die gedurende ons leven dichter gegaan.

Tijdens de Reiki cursus wordt deze weer opengezet. Je leert het zelfhelendvermogen te activeren en leert om weer in contact te komen met jezelf en te vertrouwen op je intuïtie.

Je krijgt 4 inwijdingen en deze dag geef je en krijg je een behandeling.

Ook zijn er steeds meer gevoelige kinderen. Een Reiki cursus voor kinderen of tieners kan een kind of tiener zoveel brengen. Meer rust in het lichaam en hoofd. Meer concentratie, beter omgaan met gevoeligheid en beter slapen.

Wil jij ook meer rust en meer energie? Klik hieronder voor meer informatie.

Als ik op de behandeltafel mag liggen voelt het als een diepere ontspanning. Ik kom altijd ontspannen thuis. Ik vind het heerlijk om elke 2 weken een behandeling te krijgen, zodat ik even een moment voor mezelf heb. Reiki heeft al verschillende klachten verholpen en het geeft me ook zoveel rust.

Piet

Ik heb al een paar keer een Reiki behandeling gehad van Tessa en het voelt zo bijzonder. Ik gaf haar tijdens de behandeling aan waar ik de pijn voelde en ik voelde zo de pijn verschuiven. Vertelde Tessa mij dat ze juist daarmee bezig was en dat ze het probeerde af te voeren. Daarna was de pijn weg.

Marlon

Van te voren telefonisch contact gehad met Tessa, omdat ik twijfelde om te gaan gezien het feit ik momenteel behoorlijk uit balans ben. Tessa wist met haar liefdevolle woorden mij het vertrouwen te geven in mezelf waarbij ze tevens rekening hield met mijn gevoelens, wat maakte dat ik ineens wist welke keuze ik moest maken: GAAN!

Ik heb bij Tessa Reiki 2 mogen behalen. Tessa doet en vertelt de dingen met zoveel passie, enthousiasme, geloof, vertrouwen en positiviteit. Dit was te zien en ook zó voelbaar.

Het was een verzorgde dag in een prachtig klooster. Toen ik het klooster binnen stapte kwam er al een oase van rust over mij heen. We hebben in een ruimte gezeten waarin ik me erg prettig voelde en ik letterlijk de ruimte heb ervaren. In de middag heerlijk geluncht in de kloostertuin.

Tessa weet alles op een prettige manier te vertellen/over te brengen en heeft me gedurende de dag begeleid waar nodig. Ze volgt zelf gedurende dag uiteraard ook haar eigen intuïtie en dat was merkbaar. Hierdoor werd ik bijvoorbeeld ondersteunt tijdens het oefenen van de behandeling die ik gaf. Zo legde ze een paar keer haar handen op mij waar zij voelde dat het nodig was. Het was een dag vol nieuwe kennis en inzichten wat Tessa op een liefdevolle manier heeft weten over te brengen.

En zo liep ik aan het einde van de dag met meer zelfvertrouwen, positiviteit en rust het klooster weer uit. Lieve Tessa, bedankt voor deze leerzame maar bovenal liefdevolle dag.

Zorana

Reiki 2 cursus

Reiki en Holistische behandeling

Door je lijf stroomt energie als een soort waterval. Dit is bij iedereen zo. Een Reiki behandelingen werken zowel voor ontspanning als voor specifieke klachten. Je hoeft je niet slecht of ziek te voelen om een Reiki behandeling te ontvangen, het is ook een mooie manier om jezelf te verwennen met een moment van weldadige rust.

Een holistische behandeling bij Bewust & Balans in Boxmeer, is een Reiki behandeling in combinatie met een andere methodiek; zoals edelstenen, de klankschaal, pendelen, chakra’s of een loslaat techniek. Een Reiki behandeling werkt al holistisch en diepgaand en de combinatie met een andere methode kan jou net dat beetje extra geven. Dit houdt in dat ik naar jou kijk als geheel. Je hebt een klacht en die wordt ergens door veroorzaakt. Dit kan lichamelijk of psychisch zijn maar ook emotioneel, energetisch of spiritueel

In wezen is ieder mens al heel en compleet, we hoeven ons hier alleen bewust van te worden. Ik ben ervan overtuigd dat alles samen hangt en met elkaar verbonden is. Door ervaringen, trauma’s of overtuigingen kan het zijn dat we op een bepaald gebied vastlopen.
Vaak is het zo dat de oorzaak van een klacht niet direct aanwijsbaar is. Zo kan het voorkomen dat fysieke klachten voortkomen uit onverwerkte ervaringen uit het verleden.

Reiki-Holitische-Boxmeer

Prijzen voor een Reiki cursus en Holistische behandelingen, Boxmeer

Ik bied verschillende Holistische behandelingen aan. Je kan kiezen uit losse behandeling of een pakket.

Ook bied ik verschillende Reiki cursussen aan.

Bewust & Balans

De Goudenregen 19
De Goudenregen 19,
Boxmeer, Brabant-Noord 5831 RT
Nederland
Telefoon: 0638524584
E-mail: info@bewustenbalans.nl
URL: https://bewustenbalans.nl/
Kamer-van-Koophandelnummer: 59295090
Prijsindicatie: $$$
Maandag10:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag09:30 - 16:00
Donderdag09:30 - 14:00
Vrijdag09:30 - 14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Ik krijg door een Reiki behandeling meer rust in mijn hoofd. Ik vind het prettig om regelmatig zo even de tijd voor mezelf te nemen.

Quinty

Het is zo bijzonder, ik voel regelmatig tintelingen en warmte door mijn lijf stromen als Tessa haar handen op mijn lichaam legt. Het voelt heerlijk en ontspannen aan.

Emma

Reiki Boxmeer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Reiki behandeling in Boxmeer.

10 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!