Beschermings Pakket

Beschermings-Pakket

 In dit Pakket zitten 3 verschillende Inwijdingen. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat je Aura, je Chakra schoon worden en alle energetische koorden verbroken worden.

 

De Aura Flush

De Aura Flush of Aura Schoonmaak is een zeer zachte reinigende energie, die de aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie, negatieve gedachten en blokkades verwijderd uit de aura.

De aura is het energieveld om ons heen en is een afspiegeling van onze emotionele en mentale toestand op dat moment. In jouw aura kan “vervuiling” komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. 

De Chakra Flush

De Chakra Flush of Chakra schoonmaak is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie uit de chakra’s te verwijderen. Chakra flush werkt door het “spoelen” van de meridianen (flush = spoelen).

Chakra’s zijn zeven belangrijke energiecentra in je lichaam die met elkaar verbonden zijn. Wanneer een chakra geblokkeerd is, kan de energie niet goed doorstromen, want kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten.

Het Beschermend Zwaard van Aardaengel Michael

Elke dag blijven mensen energetisch aan je hangen. Er kunnen entiteiten bij je blijven, enzovoort. Roep het zwaard op en maak een krachtige karateslag met het zwaard om de koorden door te snijden.

Ook is het zwaard heel effectief om je ‘s nachts energetisch te beschermen.

Na elke (afstand)behandeling of inwijding verbreek je met het zwaard snel en effectief het energetisch koord.

Is het Beschermings Pakket voor mij geschikt?

Deze inwijdingen zijn geschikt voor iedereen!

Ze zijn eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Het Beschermings Pakket aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 60,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Het Beschermings Pakket bestaat uit 3 inwijding

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!