Violette Vlam Inwijding

De violette vlam werd door St. Germain in de wereld geïntroduceerd om je te helpen om oude trauma’s te helen en niet helpende energie te transformeren.
De violette vlam helpt om spanning los te laten en herstel te versnellen.
Ook de Violette Vlam krijgt een steeds hogere trilling.

In Atlantis en Lemurië was een enorm centrum voor het violette vuur. Deze vlam was op een afstand van 15.000 kilometer in alle richtringen voor het menselijk ook zichtbaar.

St. Germain heeft deze vlam weer op aarde geïntroduceerd. St. Germain is een opgestegen meester van de Witte Broederschap. Hij zet zich in voor transformatie op aarde, onder andere via de violette vlam.

 

Is de Violette Vlam inwijding voor mij geschikt?

Op zich is deze inwijding voor iedereen geschikt. Het is wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

 

De Violette Vlam inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

De Violette Vlam bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: mij niet bekend

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!