Inwijding Aura Flush

 

De Aura Flush of Aura Schoonmaak is een zeer zachte reinigende energie, die de aura als het ware schoonveegt en hiermee de negatieve energie, negatieve gedachten en blokkades verwijderd.

De aura is het energieveld om ons heen en is een afspiegeling van onze emotionele en mentale toestand op dat moment. In jouw aura kan “vervuiling” komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Helaas verzamelen we gedurende ons leven negatieve energieën in onze aura. Ook door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.

Deze “vervuiling” van jouw energieveld kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Hooggevoelige mensen hebben van nature een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt.

Door dagelijks je energieveld te reinigen, zal je merken dat je je hierdoor beter, energieker, fitter, liefdevoller en gelukkiger gaat voelen.
Het is goed om dit 2x daags te doen: voor het opstaan in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan.

Met de Aura Flush breng je jouw Aura terug in balans. Deze inwijding kan heel goed samen met de Chakra Flush worden ingezet. Je kunt ze tegelijkertijd laten lopen.

Enkele voordelen van de Aura Flush zijn:

* Verbeterd gevoel van geluk en welzijn.
* Meer fysieke en emotionele energie.
* Loslaten van negatieve gedachten-vormen, die problemen in het leven creëren.

 

Is de Aura flush inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

De Aura Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Aura Flush inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Aura Flush bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: mij niet bekend

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!