Drakenkracht Inwijding

Drakenkracht Inwijding

Steeds meer lichtwerkers voelen de verbinding met de draken, omdat de trilling op aarde verhoogt. Draken hebben een hogere energie dan engelen en zijn meer verbonden met de aarde waardoor ze hele krachtige healingen kunnen geven aan de mensen die deze energie aankunnen.

Drakenenergie is een krachtige energie die je veel zal leren in het leven en over jezelf, waarna je krachtiger in het leven zal staan.

Draken symboliseren de magische krachten van het universum. Zij zijn de hoeders van de magie. Magie op een breed gebied. Een zaadje dat uitgroeit tot een boom is magie. Geloven in jezelf en jou ware Zijn is magie. Maar contact maken met de kennis van de schepping van sterrenstelsels is ook magie.

Draken bezitten grote wijsheid. De adem en het vuur van de draak zou unieke magische transformerende krachten bezitten.
Draken willen jou helpen met je persoonlijke groei én zij willen Moeder Aarde ‘genezen’, de trilling verhogen, leylijnen in ere herstellen. Draken zijn pure liefde.

 

Draken bestaan in veel oude verhalen en sprookjes. Ze worden vaak geschetst als vuurspuwende gevaarlijke wezens, maar dat is een misvatting.

Draken zijn puur en liefdevol.

Men denkt dat ze zelfs ouder zijn dan de aarde. Ze zijn er om de aarde te beschermen en om mensen te helpen op hun spirituele pad. Draken hebben een enorme kracht en een helende energie.

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddellijke manifestatie. Draken zijn geen wezens die je moet verslaan, je mag ze leren berijden!

De energie van de draak is krachtig en eenmaal getemd, een magisch gereedschap om jouw wensen en dromen direct te kunnen manifesteren. Een vuur met magische transformerende krachten.

Is de Drakenkracht inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot draken!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Drakenkracht inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 60 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!