Purple Reiki

 

Purple Reiki is een fantastische energie die je helpt met het oplossen van blokkades en laat (vastgelopen) energie weer stromen.

Soms wordt vastgelopen energie verward met een geblokkeerd chakra. Purple Reiki gaat direct naar de plaats in het lichaam van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren. Zowel de cliënt als de behandelaar kunnen direct een verschil waarnemen.

Alhoewel je ook met andere Reiki vormen blokkades kunt doorbreken, is mijn persoonlijke ervaring dat Purple Reiki veel sneller en krachtiger in staat is om blokkades op te lossen.

Hoe werkt Purple Reiki?

Als je met Purple Reiki wilt werken, dan geef je richting je hogere zelf/ de bron de opdracht “Usui Reiki uit en Purple Reiki aan”. Ik werk zelf graag met het Purple Reiki symbool.

Door in gedachten het symbool door de blokkade te jojoën ervaar ik zelf het snelste resultaat. In de meeste gevallen zal de blokkade met 1 tot 2 minuten verholpen zijn en zeg je “Purple Reiki uit en Usui Reiki weer aan”. Op deze manier kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende energievormen.

Purple Reiki is heel geschikt bij de behandeling van anderen, maar kan ook grote resultaten geven voor jezelf.
Al direct tijdens en na de inwijding kun je bij jezelf waarnemen dat blokkades doorbroken worden, mogelijk zie je een paarse gloed en voel je direct veranderingen in je lichaam. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering.

Purple Reiki is misschien nog niet zo heel bekend, maar ik vind het een geweldige energie om mee te werken. De kracht en de snelheid waarmee energie weer gaat stromen is geweldig!

 

Is de Purple Reiki inwijding voor mij geschikt?

Purple Reiki is een heel krachtige energievorm. Daarom is het fijn om pas met Purple Reiki te gaan werken als je al enige ervaring in energiewerk hebt, bijvoorbeeld na Reiki 2 volgens het Usui systeem.

 

De Purple Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Purple Reiki bestaat uit 1 inwijding inclusief Purple Reiki Master symbool

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!