Dolfijkracht Inwijding

Dolfijnkracht-Inwijding

 

Dolfijnen hebben een heel bijzondere energie. Ze leven namelijk in een hogere trilling dan wij mensen en toch bevinden ze zich op aarde in onze zeeën. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijnen kan je vergelijken met engelen, ze zijn hier om ons te helpen. Ze hoeven niet fysiek bij je aanwezig te zijn om hun aanwezigheid te voelen en ervaren.

Dolfijnen zijn de hoeders van de zee. Ze zijn er om over ons te waken, te beschermen en ons te herinneren aan vreugde, vrijheid en puurheid.

Dolfijnen hebben een diepe liefde voor de mensheid, daarom zie je ook vaak dat ze in de zee uit vrije wil contact maken met mensen.

 

Enkele voordelen van de Dolfijnkracht inwijding zijn:

* Het verbind je met de helende en liefdevolle energie van dolfijnen.

* Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra.

* Ze helpen je groeien in je bewustzijn.

* Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie.

* Het manifesteren van je diepste verlangens. Dolfijnen vragen je om naar binnen te keren en daar te helen, ontdekken en groeien.

Is de Dolfijkracht inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

De Dolijnkracht is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Dolfijnkracht inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Dolfijnkracht bestaat uit 1 inwijding

 

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!