Heb jij ook behoefte aan rust in je hoofd en lichaam?

Onrust in hoofd en lichaam

Je voelt de onrust in je hoofd en lichaam, het blijft maar doorgaan. Klachten waar je niet vanaf komt.

Druk voelen in je lichaam om te presteren

We willen zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd. Steeds meer mensen krijgen behoefte aan rust in hun hoofd.

Blokkades die vast zitten in je lichaam

Heb je klachten waar je niet vanaf komt en ook niet weet waar ze vandaan komen?

Energie die niet goed stroomt

Als je energie niet goed stroomt door je lichaam kan je allemaal verschillende klachten ervaren en ben je niet goed in balans.

Reiki behandeling

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekend het kracht van de zon.
Reiki helpt ziekte te voorkomen, of sneller te helen. Reiki kan in bepaalde gevallen ook genezen, maar Reiki is bovenal een aanvulling op andere geneeswijzen.

Wanneer energie niet optimaal door het lichaam stroomt kan dit klachten en ziekten veroorzaken. Reiki laat de energie weer stromen, helpt blokkades weg te werken en ondersteunt elk genezingsproces.
Ons lichaam beschikt van nature over het zelfhelend vermogen. Met Reiki activeer je dit zelfhelend vermogen, waardoor klachten, pijn en stress bij de kern aangepakt worden.

Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

 

Reiki Cursus

Bij Reiki 1 leer je om weer in contact te komen met jezelf en te vertrouwen op je intuïtie.

Reiki is het begin van jouw ontdekkingsreis. Het is een innerlijke reis, waarin je ontdekt wie je echt bent. Je leert, voelt en gaat ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen.

Je leert hoe je jouw energie kunt laten stromen, zodat je die voor jezelf kan gebruiken of door kan geven aan andere.

Je ontwikkelt je intuïtie en begint aan je bewustwordingsproces, waardoor je uiteindelijk weer helemaal naar de kern van jezelf gaat.

 

Reiki Bewust & Balans

Iedereen kan het leren

Acces Bars

 

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Door het aanraken van bepaalde punten op je hoofd, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug!

“Maak tijd voor jezelf. Je gezondheid en geluk zijn het waard”

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst.

Gedachte en energie

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is. Alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad, is opgeslagen in een Bar.

Je energie laten stromen

Energieblokkades ontstaan in het lichaam nadat er sprake is geweest van lichamelijk letsel of emotionele pijn. Met reiki zorg je dat de stroom van energie weer door kan stromen en blokkades verwijderen

Opgeruimd hoofd

Na een Bars sessie kan je meer ruimte in je hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Ervaringen van mijn klanten

Ik had al een langere tijd last van hoofdpijn, migraine achtige klachten. Zowel bij de dokter als in het ziekenhuis konden ze niets vinden. Maar ik had wel de klachten.

Ik las over de Access Bars behandeling bij Tessa en wilde dit wel proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Al na 1 behandeling voelde ik dat mijn klachten minder waren. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Ik geef mezelf regelmatig een behandeling cadeau om zo mezelf te “onderhouden.” En dat voelt erg goed.

Marjo

Ik heb een afstands behandeling van Tessa gehad. Het is zo bijzonder dat je niet op de tafel in haar praktijk hoeft te liggen, maar gewoon thuis bent. Ik heb heerlijk even de tijd voor mezelf genomen en merkte opeens iets in mijn buik, een warm gevoel.

Na de behandeling hadden we telefonisch contact en Tessa vertelde wat zij gevoeld en ervaren had. Het klopte helemaal. Het gevoel wat ik al een tijdje ervaarde in mijn hoofd en lichaam. Ook bij mijn buik heeft ze het een en ander gevoeld. Ik vindt het zo bijzonder en ik voel me weer bijzonder goed.

Nel

Kies een behandeling die bij je past. 

Na het bestellen van een behandeling, wordt er contact opgenomen voor een afspraak

Zorg ervoor dat je lichaam en geest in balans zijn

Veelgestelde vragen

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Daar is iedereen vrij in. Het is wel bij Access Bars dat ze zeggen dat 3 behandelingen goed zijn om de basis goed neer te zetten. Daarna zou je het kunnen onderhouden, maar doe vooral wat goed voelt. 

Hoe lig ik op de behandeltafel?

Je ligt altijd op je rug, met je kleding aan op de behandeltafel. Als je het koudt hebt kan er een deken over je gelegd worden.

Ik vraag altijd of je een rol onder je knieën wilt en je hoofd ligt op een kussen. Bij sommige behandelingen kan je ook op je buik liggen en dan kan er een rol onder je voeten liggen.

Werkt de energie ook al voel ik het niet?

Energie is er altijd, in en om ons heen. Alles heeft energie. Maar door bebaalde gebeurtenissen kunnen er blokkades ontstaan. Door een behandeling kunnen deze blokkades verholpen worden, zodat de energie weer beter stroomt.

Soms voel je tijdens een behandeling niets, maar het kan zijn dat het even tijd nodig heeft. De dagen na de behandeling kan je ook nog verschil gaan merken.

Ervaringen van mijn klanten

Toen ik op de tafel lag gebeurde er al van alles in mij. Ik was heel benieuwd hoe dat zou verlopen de rest van de tijd. Ik moet zeggen het heeft voor meer innerlijke rust gezorgd. En dat gevoel is gebleven gelukkig.

Dorien

Tijdens mijn Reiki behandeling merkte ik niet zo veel. Tessa vertelde dat ze wel het een en ander voelde tijdens de behadeling. Maar meteen de eerst nacht heb ik heerlijk geslapen en dat had ik al heel lang niet meer gehad

I.

Zorg dat jouw klachten bij de oorzaak aangepakt worden.

Zonder dat je erover hoeft te praten

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!