Wie is Tessa

Mijn verhaal

Ik ben Tessa van der Meijden en woon samen met mijn vriend en drie dochters in Boxmeer. Ik heb drie prachtige dochters (2004 – 2006 en 2014) Ze zijn alle drie behoorlijke spiegels.
Ik moet wel zeggen dat is af en toe best zwaar. Als moeder zijnde wil je het beste voor je kinderen. Als mijn kinderen zich goed voelen, voel ik me ook goed. Herken je dat?
Zo dacht ik ook altijd, maar weet nu dat het niet zo is. Zorg dat je je goed voelt. Dat je je bewuster bent van dingen om je heen. Dat je lekker in je vel zit. Als jij lekker in je vel zit, merk je omgeving dat ook.
Maar ik merkte aan mezelf dat ik meer rust wil ervaren. Dat ik meer van de kleine dingen wil genieten en meer bewuster wil zijn. Dat ik het altijd maar ‘moeten’ zat ben.
Ik voelde dat ik mensen wilde helpen en coachen om ook bewuster door het leven te kunnen gaan. En ik ben ervan overtuigd dat als je energie goed stroomt of loopt je beter in je vel zit.
Mijn zoektocht ging verder. Ik volgde cursussen/opleidingen voor Reiki en Access Bars.

Mijn drijfveer om mensen beter in zijn vel te laten zitten werd steeds groter. Ik wil moeders weer zichzelf kunnen laten zijn. Ik wil de wereld een stukje mooier maken.
Ik was een opleiding begonnen voor mindfulness en meditatie voor kinderen.  Dit opende ook nieuwe deuren voor mij. Ik wilde kinderen nog meer aan kunnen bieden en ben Relax Kids coach geworden. Als je al bij het begin (in je kindertijd) leert hoe je in jezelf kan geloven, zelfverzekerder kan zijn, overtuigingen aan kan pakken en ze om leert ombuigen naar positieve overtuigingen, dan sta je veel steviger in je schoenen.

Reiki bleef maar steeds terug komen in mijn leven en ik voelde dat ik hier meer mee moest doen. Ik ben de opleiding als Reiki Therapeut gaan volgen. Daarna ben ik Reik Master en Trainer geworden. Ik voelde aan alles in mijn lijf dat ik Reiki door wilde geven aan andere.  Dat ik therapeutische Reiki behandelingen wil geven en dat ik Reiki cursussen wil geven.

Ook voor kinderen en tieners is het belangrijk dicht bij zichzelf te blijven. Dus door bezig te zijn met hun eigen energie en het beschermen tegen de prikkels van buiten af geef je ze een cadeau mee voor het leven. Ik vind het geweldig om de kinderen zo te zien groeien. Ik ben dankbaar en blij dat ik dit mag en kan doen.

Waarom ik doe wat ik doe.
Ik geloof in mensen. Ik geloof dat ze met de juiste begeleiding of behandelingen beter in een vel kunnen zetten. Ik ben ervan overtuigd dat als jij de eerste stap durft te nemen voor jezelf, je weer meer jezelf wordt. Dat je een betere moeder kan zijn voor je kinderen als je beter in je vel zit.
Ik vind ook dat er al zoveel van de jeugd gevraagd wordt tegenwoordig. Daar wil ik kinderen graag bij helpen. Ik wil ze graag tool mee geven, waar ze de rest van hun leven wat aan hebben. Dat ze leren dat de kracht in hun zelf zit. Hoe geweldig is dat. Ik had dat heel graag in mijn jeugd willen leren.

Ik wil er voor je zijn. Mijn reis is begonnen, maar nog lang niet geëindigd.

 

Volg mij op Social Media:

EMD Facilitator

Als Energetisch Multi Dimensionaal Facilitator ondersteun je bij het transformeren van blokkades en onbalans op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, zodat er een betere doorstroming kan plaatsvinden. Door diepgaande heling zal er transformatie plaatsvinden.

Energetisch Therapeut

Als Energetische Therapeut werk je vanuit een holistische visie. De focus ligt niet op het behandelen van de ervaren symptomen, maar er wordt naar de mens in z’n totaliteit gekeken. Jouw energiebanen worden weer in balans gebracht en word je bewust van jezelf. 

Regressie Therapeut

Als Regressie Therapeut help ik je met het verwerken van wat je in het verleden gevoeld, gehoord, gezien en gedacht hebt. Door terug in de tijd te gaan, naar het moment dat jouw probleem, pijn of gedrag is ontstaan en het daar te helen. Zo ontstaat er weer rust en ruimte. 

NLP Coach

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken

Reiki Trainer en Master

Reiki zorgt ervoor dat je energie weer goed gaat stromen en je zelhelend vermogen geactiveerd wordt. Dat blokkades ‘opgeruimd’ worden. Je krijgt meer rust, ruimte en ontspanning in je lichaam en hoofd.

Relax Kids Coach

Relax Kids reikt kinderen, jongeren en volwassenen tools aan waarmee ze ontspannen, positief en veerkrachtig in het leven staan zodat ze hun beste zelf kunnen zijn.

Hoe klanten mij ervaren

Tessa is een persoon die rust uit straalt, een open blik heeft en toegankelijk is. Als volwassenen dit al meekrijgen en zien dan geldt dit zeker ook voor kinderen. Kinderen komen graag naar Tessa toe, zij luistert aandachtig naar wat kinderen nodig hebben.

Tessa geeft volwassenen en kinderen ook de ruimte zichzelf te mogen zijn. Tessa speelt in op wat iemand op dat moment nodig heeft. Daarop past zij de sessie aan. 

Tessa bedankt!

Maaike

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Op weg naar de beste versie van jezelf

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!