Home » Blog » Spiritueel » Wat is Access Bars?
Wat is Access Bars

Wat is Access Bars?

door | 9 aug, 2021 | Spiritueel

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in je hoofd en in je lichaam.

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd.

 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, oordelen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie.
 Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug!
Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Access Bars

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Wanneer is een BARS behandeling nodig?

Het is altijd je eigen keuze, niets moet. Jij kiest wat je fijn vindt. De ene persoon wil regelmatig een Bars behandeling, terwijl de andere dat niet wilt. Sommige wachten tot ze klachten krijgen. De keuze is aan jezelf.
Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken.

Bijvoorbeeld bij:

– ADD/ADHD
– Bij pijn in het lichaam
– Wanneer je vaak moe bent
– Slecht slaapt
– Hoofdpijn/migraine hebt
– Gestrest bent
– Moeite hebt met keuzes maken
– Te veel nadenkt
– Je niet blij bent met jezelf.

Kinderen en Baby’s

Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Heb je interesse in een behandeling stuur dan een mail en dan maken we een afspraak. 

 Access Bars € 45,00

 Kinderen tot 12 jaar € 25,00

Over Tessa

Ik ben Reiki Therapeut en Trainer. Ik ben Relax Kids Coach, Meditatie en Mindfulness Coach en NLP Coach.

Ik zorg ervoor dat je weer van de kleine dingen kan genieten en dat je goed in je vel komt te zitten.

Ik ben ervan overtuigd dat als lichaam, geest en energie in balans zijn je beter in het leven staat.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin