Op weg naar de beste versie van jezelf

Ben jij klaar met reageren vanuit emotie?

Reageer jij ook vaak heel heftig zonder dat je dat eigenlijk zou willen?

Vliegt jouw leven ook aan je voorbij?

De dagen vliegen om zonder dat je er echt van hebt kunnen genieten.

Is het vaak druk in je hoofd?

Door alleen maar in je hoofd te zitten voel je niet wat je lijf nodig heeft. Je kan de rust niet krijgen in je hoofd en lijf. 

Is jouw energie ook op tijdens de dag?

Heb je weinig energie of heb je het gevoel dat al je energie al weg is aan het begin van de dag? 

Doorbreek vastzittende patronen.

Zou jij ook niet steviger in je schoenen willen staan. Doorbreek oude patronen en verander terugkerend gedrag.

Dat je echt weer kan genieten van de kleine dingen om je heen, zoals je kinderen.
Dat je kan reageren vanuit liefde en niet vanuit emotie.
Dat je overtuigingen je niet in de weg staan, maar dat je ze aan gaat pakken. Zodat jij je focust op positieve overtuigingen.

En als jij vrolijker bent je kind ook blijer is. Dit merkt iedereen in je omgeving. Hoeveel zal je hiervan kunnen genieten?

Wil jij je ook meer bewustzijn en worden wie je echt bent. Ik leer je om bewuster door het leven te gaan en weer te kunnen genieten van de kleine dingen.

Als jij gelooft in jezelf is alles mogelijk!

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf zijn”

Lekker in je vel zitten en weer kunnen genieten van de kleine dingen.

Genieten van de kleine dingen

Doorbreek patronen en je zal de kleine momenten weer kunnen ‘zien’ en er ook weer van kunnen genieten. Je ziet weer mogelijkheiden.

Je hebt veel meer energie

Je slaapt beter en staat met meer energie op. Je ligt ‘s avonds niet meer te piekeren in bed!

Rust in je hoofd

Je weet hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Je kiest bewust en reageert niet vanuit emotie. Dit zorgt voor rust in je hoofd.

Gun jezelf tijd, je bent het waard!

 

Na mijn Reiki en Acces Bars cursus, wilde ik meer weten hoe ik lichaam en geest in balans kon brengen. Ik wilde meer weten over hoe onze hersenen werken. En hoe ik bepaalde patronen kan doorbreken. Tijdens de NLP opleiding heb ik geweldige technieken geleerd. Dit heeft mijn leven echt veranderd.

Ik wil dat mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Dit doe ik door een mooie combinatie van Mindful leven en aanpakken wat vast zit aan patronen in je leven. Door echt met het pijnpunt aan de slag te gaan. Waar loop jij tegenaan of welke patronen zitten vast waar jij vanaf wil? Welk gevoel zou jij willen versterken? Samen komen we erachter en gaan daar dan mee aan de slag. Zodat jij weer kan genieten van het leven en lekker in je vel zit.

Durf jij de sprong te wagen om weer in je eigen kracht te gaan staan?

 

Holistische sessies of behandelingen 

Access Bars

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Reiki

Als je energie niet goed stroomt kan dit voor verschillende klachten zorgen. Zowel mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Reiki laat je levensenergie weer beter stromen en helpt blokkades weg te nemen. Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Regressie

De oorzaak van veel problemen en klachten zijn begonnen in onverwerkte ervaringen uit het verleden. Vanuit jouw hulpvraag gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Ik gebruik het onderbewustzijn om bij de kern te komen. Bij een regressie sessie ga je terug naar de bron.

Klankschalen sessie

De klanken raken elke cel in je lichaam en laten je energie weer stromen. Je krijgt een zachte healing dankzij de klankschalen. Emoties en spieren die vastzitten komen tot ontspanning. Je ervaart een bijzondere sensatie en een diepe rust op hetzelfde moment.

Coaching sessie

We leven veel vanuit ons hoofd en zijn vergeten te luisteren naar ons lichaam. Loop jezelf niet voorbij. Leer weer te genieten van de kleine dingen. Leef in het nu. Je kan niets meer veranderen aan het verleden en hebt nog geen grip op de toekomst.

Zielsverbinding

Je Ziel weer integreren in je lichaam, waardoor de heelheid herstelt. Je Ziel kan minder in verbinding staan met je lichaam door trauma, pijn, verdriet en teleurstellingen. Dit heeft invloed op mentaal, emotioneel, fysiek én spiritueel vlak. Herstel deze verbinden weer.

Ervaringen van mijn cliënten.

Ik liep tegen heel wat dingen aan en zat ook thuis. Ik kon het even niet opbrengen om naar het werk te gaan.

Samen met Tessa hebben we gekeken naar waar ik mee aan de slag moest gaan. Door het luisterend oor en de mooie technieken die Tessa toepast, voelde ik al vrij snel verandering. Ik kon meer genieten van kleine dingen. Maar nam ook meer tijd voor mezelf. Dit zou ik voorheen nooit gedaan hebben.  Echt een Eye opener. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en geniet volop.

M.

Ik was al een tijdje mezelf niet meer. Ik vond dat echt vreselijk. Ik heb bij Tessa geleerd hoe ik weer meer mezelf kan zijn. En ben zo blij dat ik Tessa tegen kwam en ze me vertelde over dit traject.

Ik vond de opdrachten die Tessa me mee gaf erg fijn. Het zijn haalbare opdrachten die je kan toepassen in je leven. Ook de meditaties zijn prettig. Ik ben niet echt een persoon die een half uur wil mediteren. De meditaties die je leert en thuis kan oefenen zijn kort maar krachtig.

L.

Je hebt gedachten, je bent niet je gedachten

Alles wat je nodig hebt zit al in jezelf

Wat de meeste mensen niet weten, is dat alles wat je nodig hebt al in jezelf zit. Ik zorg tijdens een sessie dat jij je op je gemak voelt en dat er een fijne sfeer hangt. Dan kijken we samen naar wat je nodig hebt of gemist hebt in bepaalde situaties. Dit gaan we versterken zodat jij sterker in je schoenen staat en beter in je vel gaat zitten. Ik geef je tools mee waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden

Laten we er dan samen mee aan de slag gaan

Veelgestelde vragen

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar?

De trajecten worden nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is wel zo dat veel werkgevers budget hebben om een traject te vergoeden. Informeer hier naar bij je werkgever.

Waarom is een traject goedkoper?

Uit ervaring blijkt dat de meeste ‘klachten’ niet binnen 1 sessie over zijn. Daarom adviseer ik ook meerdere sessies. 

Bij een traject is er daarom een korting van €12,50 tot €15,- per sessie.

Kan ik de meditaties vaker doen?

Een meditatie is zeker goed om vaker te doen. Na de sessie krijg je van mij de meditatie toegestuurd die we die sessie behandelt hebben.

Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Via een intake kijken we samen wat ik voor je kan betekenen. Ik leg dat uit hoe en wat ik zal doen tijdens de sessies. Als je dan niet het gevoel hebt dat ik of het traject bij je past is dat helemaal prima.

Ik ben van mening dat het goed moet voelen, dan werkt het voor beide partijen het fijnst.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo blij met de coaching sessies van Tessa. Ik heb meer rust in mezelf gevonden. Ook kan ik weer genieten van de kleine dingen, zoals mijn kinderen.

Ik reageerde vaak boos en wist niet waarom ik dat deed. Ik wist wel dat ik het niet meer wilde. Ik ben nu de persoon die ik graag wil zijn. Zonder boosheid, frustratie en verdriet. Ik ben echt blij met alles wat ik geleerd heb bij Tessa.

Anneke

Ik heb altijd hele fijne gesprekken met Tessa gehad. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze echt naar mijn luisterde en ook doorvroeg. Hierdoor kwamen we bij de kern.

Met de mooie technieken die Tessa toepaste kon ik echt verschil merken. En ik niet alleen, ook mijn kinderen zagen verschil. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen en voor mezelf heb gekozen.

Lieke

Nu is het tijd om voor jezelf te kiezen en te genieten van alles om je heen

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!