Licht van de Ziel Reiki Inwijding

Inwijding-Pakket-Volgenjehart

In tijden van twijfel en angst wordt het licht van de ziel grijs. Wij worden verbroken met onze spirit, onze hogere macht en God. Het doel van Licht van de Ziel Reiki is om je opnieuw te verbinden met je ware essentie, je ziel.

Door ons te verbinden met het licht van de ziel, verbinden we ons met vreugde, liefde, mededogen en doel. We laten de onbenullige zorgen los die ons in het leven hebben tegengehouden.

Licht van de ziel Reiki verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen. Natuurlijk hebben we allemaal lagen van “dingen” die het licht van de ziel hebben geblokkeerd – karma, trauma, herinneringen en angsten.

Voor sommigen kan het een normaal beloop van meditatie en energetische genezing beginnen om zich de volledig de effecten van Licht van de Ziel Reiki te realiseren. Gebruik deze energie regelmatig en consistent om de krachtigste resultaten en voordelen te zien.

 

Deze inwijding is onderdeel van het Volg je Hart Pakket. Dit pakket bevat 4 krachtinge inwijdingen.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.
Het pakket heeft een totale waarde van €100,00. Je krijgt dus €33,00 korting op deze inwijdingen als je het pakket aanschaft.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.

 

Is het Licht van de Ziel Reiki inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Het Licht van de Ziel Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Stephaniet Brail

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!