Inwijding Chakra Flush

Chakra-Flush

De Chakra Flush of Chakra schoonmaak is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie uit de chakra’s te verwijderen. Chakra flush werkt door het “spoelen” van de meridianen (flush = spoelen).

Chakra’s zijn zeven belangrijke energiecentra in je lichaam die met elkaar verbonden zijn. Wanneer een chakra geblokkeerd is, kan de energie niet goed doorstromen, want kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten.

Als je je chakra’s regelmatig reinigt, zal je beter in je vel zitten. Je voelt je fitter, gelukkiger, energieker en je kunt negatieve energie makkelijker loslaten.

De Chakra Flush is een reinigende energie. Het geeft geen energie, maar verwijdert op een zachte wijze blokkades en vastgelopen energieën uit de chakra’s.

Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

Met de Chakra flush breng je jouw chakra’s terug in balans. Deze inwijding kan heel goed samen met de Aura flush worden ingezet. Je kunt ze tegelijkertijd laten lopen.

Voordelen van (dagelijks) gebruik zijn:

* Loslaten van oude lasten en emotionele bagage
* Vrijmaken van de oude vastgelopen energie om zo weer energie te geven en te verlevendigen.
* Het voorkomen dat energieke toxines en negatieve energie gaan vastzitten.

 

Is de Chakra flush inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

De Chakra Flush is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Chakra Flush inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Chakra Flush bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: mij niet bekend

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!