Je Ware Zelf Ontdekken Reiki 

Inwijding Je Ware Zelf Reiki

Vaak gaan we door het leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet wie we werkelijk zijn en waartoe we werkelijk in staat zijn. Eens waren we hoopvol, dromen, doelen, geloof in onszelf maar beetje bij beetje vervaagt dit en we beginnen het gevoel te krijgen dat we vast zitten en niet kunnen bewegen, of gewoon van het ene naar het andere worden geblazen zonder enige begeleiding.

In beide gevallen kunnen we eenvoudig weg niet naar onze hoogste capaciteit functioneren. We hebben het misschien zo volgestopt dat we ons niet meer bewust zijn van onze romen, of we blijven hopen dat op een dag de dingen beter zullen zijn en we eindelijk kunnen gaan doen waar we van houden.

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki helpt om je energieën te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad voor jou om je hart te volgen en je ware zelf te ontdekken. Het verbindt je met je hoogste zelf en bron energie voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan en verder te gaan op je ware pad en te doen waar je van houdt.

Het is een krachtige afstemming op een energie die je hart en geest opent voor het volgen van je passies en te weten wat je echt graag doet.

Deze inwijding is onderdeel van het Volg je Hart Pakket. Dit pakket bevat 4 krachtinge inwijdingen.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.
Het pakket heeft een totale waarde van €100,00. Je krijgt dus €33,00 korting op deze inwijdingen als je het pakket aanschaft.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.

 

Je Ware Zelf Reiki inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Je Ware Zelf Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Daelyn Wolf

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!