Magisch Sjamaan LichtWerker Programma

Curandera Reiki

De Magische Sjamaan LichtWerker Programma leert je de essentie van het sjamanisme en verbind je met de energieën van Moeder Aarde en Spirit. 

De handleiding bevat zeer veel informatie en is hierdoor bijna een kleine cursus.

 

Level 1: Inwijden

Hierin worden de basisprincipes uitgelegd van wat het betekent om sjamanisme uit te oefenen. De Level 1 afstemming verbind je met de energieën van Moeder Aarde en de energieën van Spirit op een manier die je helpt te groeien en te leren je horizon te verbreden. 

In de handleiding voor Level 1 wordt besproken hoe je een Spirituele reis kunt maken, om binnenin te bekijken en om te ontdekken wie je echt bent, wat je pad kan zijn, inwijdingsriten, Magische namen en meer.

 

Level 2: Overgangsvormen

Versterkt je verbinding met Moeder Aarde en Spirit en biedt een schild van bescherming tijdens het identificeren van duidelijke negatieve en ongewenste energieën tijdens een genezing. De handleiding voor Level 2 omvat negatieve verbindingen, soul retrieval, terugvorderen van je energie en meer.

Level 3 : Master

Het Master Level laat je toe om de inwijdingen door te geven aan andere en blijft je band versterken met Moeder Aarde en de Spirit. Ook wordt je derde oog – 6de Chakra en Kruin- 7de Chakra geopend, zodat je paranormale vermogens worden versterkt door verbinding te maken met je Hoger Zelf. Er is ook een versterking van de 2de Chakra welke staat voor fysiek instinct.

level 3 Master handleiding behandelt meditatie, healing, kruiden en kristallen, visioenen, leerproces, versterken van intuïtie en instinct, Natuur magie, leven in Harmonie en nog veel meer.

Is de Magische Sjamaan LichtWerker Programma inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen! Deze inwijding bestaat uit 3 verschillende inwijdingen die je na elkaar binnenhaalt.

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Magische Sjamaan LichtWerker Programma inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 60 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Daelyn Wolf

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!