Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in je hoofd en in je lichaam.

Een gevoel van moeheid en slecht slapen

Je bent de hele dag moe. Je stapt al moe je bed uit. Je slaapt erg slecht of komt moeilijk in slaap

Druk voelen in lichaam en hoofd

We gaan maar door. We staan de hele dag aan. We moeten zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd.

Te veel nadenken

Zijn jouw gedachten altijd aanwezig? Je voelt de onrust in je hoofd, het blijft maar doorgaan. Je krijgt je gedachten maar niet stil.

Hoofdpijn en Migraine

Onrust in je hoofd. Je hebt hoofdpijn of zelf migraine en het wil maar niet weg. Je hebt er meerder keren per maand last van

Access Bars-behandeling
Access Bars

Access Bars behandeling

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd.

Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

 

Gun jezelf de rust en ruimte die jij verdient 

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, oordelen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie.
Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug!
Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

 

Access Bars

Wanneer is een BARS behandeling nodig?

Het is altijd je eigen keuze, niets moet. Jij kiest wat je fijn vindt. De ene persoon wil regelmatig een Bars behandeling, terwijl de andere dat niet wilt. Sommige wachten tot ze klachten krijgen. De keuze is aan jezelf.
Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Voorbeelden hiervan zijn:
– ADD/ADHD
– Bij pijn in het lichaam
– Wanneer je vaak moe bent
– Slecht slaapt
– Hoofdpijn/migraine hebt
– Gestrest bent
– Moeite hebt met keuzes maken
– Te veel nadenkt
– Je niet blij bent met jezelf

Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst.

Gedachte en energie

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is. Alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad, is opgeslagen in een Bar.

Onderhoud jezelf

Voor onszelf zorgen is erg belangrijk. Waarom wel je fiets en je auto, maar niet ons lichaam? Gun jezelf dit gevoel van rust en ruimte, je bent het waard!

Opgeruimd hoofd

Na een Bars sessie kan je meer ruimte in je hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Ervaringen van mijn klanten

Ik had al een langere tijd last van hoofdpijn, migraine achtige klachten. Zowel bij de dokter als in het ziekenhuis konden ze niets vinden. Maar ik had wel de klachten.

Ik las over de Access Bars behandeling bij Tessa en wilde dit wel proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Al na 1 behandeling voelde ik dat mijn klachten minder waren. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Ik geef mezelf regelmatig een behandeling cadeau om zo mezelf te “onderhouden.” En dat voelt erg goed.

Marjo

Zolang als ik me kan herinneren is mij  hoofd druk. Het is nooit stil en je raakt er wel aan gewend. Maar ik was er op een gegeven moment klaar mee.

Ik wilde graag verandering in mijn leven. Ik ben op zoek gegaan en kwam bij een Access Bars behandeling uit. Wat een ervaring. Ik zag kleuren en beelden, echt bijzonder. Dit kon allemaal vertelde Tessa mij.

Na de behandeling voelde ik rust in mijn hoofd. Dat is zo lekker. Mijn hoofd is nu niet meer druk en dat geeft mij rust.

Marcel

Kies een behandeling die bij je past. 

Na het bestellen van een behandeling, wordt er contact opgenomen voor een afspraak

Zorg ervoor dat je lichaam en geest in balans zijn

Veelgestelde vragen

Hoe vaak is een behandeling nodig?

Daar is iedereen vrij in. Het is wel bij Access Bars dat ze zeggen dat 3 behandelingen goed zijn om de basis goed neer te zetten. Daarna zou je het kunnen onderhouden, maar doe vooral wat goed voelt.

Hoe lig ik op de behandeltafel?

Je ligt altijd op je rug, met je kleding aan op de behandeltafel. Als je het koudt hebt kan er een deken over je gelegd worden.

Ik vraag altijd of je een rol onder je knieën wilt en je hoofd ligt op een kussen.

Werkt de energie ook al voel ik het niet?

Door bebaalde gebeurtenissen kunnen er blokkades ontstaan. Door een behandeling kunnen deze blokkades verholpen worden, zodat de energie weer beter stroomt.

Soms voel je tijdens een behandeling niets, maar het kan zijn dat het even tijd nodig heeft. De dagen na de behandeling kan je ook nog verschil gaan merken.

Ervaringen van mijn klanten

Toen ik op de tafel lag gebeurde er al van alles in mij. Ik was heel benieuwd hoe dat zou verlopen de rest van de tijd. Ik moet zeggen het heeft voor meer innerlijke rust gezorgd. En dat gevoel is gebleven gelukkig.

Dorien

Ik had al een tijdje last van Burn-out klachten, niets hielp. Ik moet zeggen ik merkte na de Bars behandeling als snel resultaat en voel me sinds lange tijd weer erg prettig. Had ik dit maar eerder geweten.

Iris

Zorg dat jouw klachten bij de oorzaak aangepakt worden.

Zonder dat je erover hoeft te praten

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!