Blauwe Cocon van Aardsengel Michael

Beschermend-zwaard-Bewust&Balans

Wil je jouw aura beschermen, dan is de blauwe cocon inwijding van Aartsengel Michael echt een aanrader.
Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

 

Wanneer gebruik je de Blauwe Cocon inwijding:

*Activeer de Blauwe Cocon wanneer je de dag begint.
* Activeer de Blauwe Cocon wanneer je de dag eindigt.
* Activeer de Blauwe Cocon wanneer je een energetische-behandeling gaat geven.

Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.

 

Deze energie wordt onder andere door hoog sensitieve mensen als zeer prettig ervaren, omdat deze hen beschermt tegen het opnemen van energieën van de mensen om hun heen en uit de omgeving. HSP zijn daar van nature heel gevoelig voor en het is een weldaad om je daar tegen te kunnen beschermen.

Je kunt de cocon gebruiken aan het einde van een behandeling om de aura te beschermen. Ook kun je deze energie doorgeven.

 

Andere inwijdingen van Aardsengel Michael

* Beschermend Zwaard van Aardsengel Michael

* De Blauwe Straal van Aardsengel Michael

 

Is de Blauwe Cocon inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zicht wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

 

De Blauwe Cocon inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

De Blauwe cocon van Aartsengel Michael inwijding bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!