Curandera Reiki Inwijding

Curandera Reiki

Een Curandera is een sjamaanvrouw, een krachtige sjamaan.

Een medicijnvrouw die haar vrouwelijkheid en haar vrouwelijke kracht gebruikt om samen met kruiden, planten, stenen of andere hulpmiddelen mensen te genezen.

Haar kracht is in haar hart en haar verbinding met zichzelf en moeder Aarde. Heel vaak bieden sommige Curanderas maan ceremonies of zonnewende ceremonies aan. Ze bidden voor haar gehele gemeenschap. Tegenwoordig is de vrouwelijke kracht heel belangrijk omdat de energie van een egocentrische vrouw kan genezen en veel voordelen kan brengen voor iedereen in de buurt.

Een Curandera heeft niet alleen genezende vaardigheden en kracht, maar heeft de visie en kan de visie in andere oproepen.

Deze afstemming geeft je haar energie en haar vaardigheden met een geweldige aarding en een blijvende link met moeder aarde en haar hart.

 

Is de Curandera Reiki inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Curandera Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 15,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Manuela Fasoli

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!