Innerlijk kind Trauma Verlichting

Innerlijk kind healing inwijding

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Innerlijk Kind Trauma Verlichting onthult elke bewuste of onbewuste mythologie van onszelf en beginnen het opnieuw te evalueren en te transformeren. Dit energiesysteem werkt voorbij het grenzeloze passeren door de lineaire tijd, zodat het mogelijk is om ons heden een wijs en liefdevol zelf te brengen, om ons jonge Innerlijke Kind te ontmoeten en te helpen troost en steun en nieuwe vreugde en energie te vinden in het leven. Dit proces om ons Innerlijke Kind te ontdekken en genezen kan behoorlijk verbazingwekkend zijn.

Dit systeem biedt een weldaad om vol vertrouwen, evenwicht en controle te bieden terwijl we aan onze innerlijke reis beginnen, waardoor we vervolgens naar voren in de toekomst kunnen stappen. Het bevordert een bewustwording die ons helpt het moment te herkennen in onze bepaalde ervaring en laat ons gemakkelijk een stap terug doen en kiezen hoe we willen reageren op een manier die voor iedereen gunstiger is.

 

Voordelen van Innerlijk Kind Trauma Verlichting

Innerlijk Kind Trauma Verlichting helpt je je interne en externe relaties te genezen en om oordelen, gedachten en schaamte los te laten die zijn ontstaan als een ervaring uit het verleden van het gewonde innerlijke kind. Innerlijk Kind Trauma Verlichting bevordert geduld, openheid en warmte alsmede het vermogen om lief te hebben en bemind te worden. Daarnaast brengt het je kalmte, eigenwaarde, innerlijke wijsheid, vrijheid, geluk en plezier.

Doordat het kindertrauma vrijkomt door de onderliggende gebeurtenis te vergeven, kan jouw innerlijke persoonlijkheid weer opstaan en jou het leven schenken dat je nooit eerder hebt gehad: een leven met vrijheid, geluk, plezier en vreugde en een gezond leven met balans tussen lichaam, geest en ziel.

Het systeem versterkt het immuunsysteem, en werkt positief in op het zenuwstelsel voor een rustige ontspannen geest alsmede voor je milt, bloedcirculatie, longen en stembanden (om je gedachten en gevoelens duidelijk te uiten). Je innerlijk kind zal vreugdevol en blij zijn, leuker spelen, onschuldig zijn en leven met meer energie, en zal onverschrokken alle levensuitdagingen weer kunnen aangaan.

 

Herprogrammeren

Met de Innerlijke kind Trauma Verlichting kun je op een eenvoudige manier de energie activeren en zijn werk laten doen. Het helpt jezelf ook bij het programmeren van jezelf om bij nieuwe uitdagingen als vanzelf te reageren vanuit liefde voor jezelf en de ander, waardoor je blijft helen. Het doet de herinneringen niet verdwijnen maar haalt wel de impact van je oude herinneringen er vanaf.

Is het Innerlijk Kind Trauma Verlichting inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen! 

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Het Innerlijk Kind Trauma Verlichting inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 30 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Jalu Wasonaodi

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!