Innerlijk Licht Reiki 

Innerlijk Licht Reiki Bewust & Balans

Innerlijk licht reiki is een energiesysteem dat het licht van de ziel versterkt zodat ze helderder kan schijnen. Terwijl energetische genezing vaak werkt op het uiterlijke verdedigingsmechanisme en de muren door het verwijderen en opruimen van negatieve energieën van buitenaf, gaat Innerlijk Licht verder dan die muren om direct de Ziel aan te boren en sterker te maken.

Als delen van de Ziel het lichaam zijn ontvlucht, zal Innerlijk Licht helpen om de zielsstukken terug te trekken naar het individu, om weer heel te worden.

In onze natuurlijke staat, vrij van de beperkingen van de fysieke wereld en onze eigen negatieve mentale constructies, zijn we allemaal prachtige spirituele wezens, vervult met licht en liefde.

Maar als we incarneren en de pijnen en beperkingen beginnen te ervaren van de fysieke wereld, beginnen we al snel afweermechanismen en muren te ontwikkelen om onszelf te beschermen.

Deze afweermechanismen dienen om ons te beschermen tegen extreme emotionele en fysieke schade als we jong zijn en niet in staat om onszelf te verdedigen. Maar naarmate we ouder worden, worden ze een lastige constructie die interfereren met ons vermogen om gelukkig te zijn en te slagen in het leven.

In dit proces dimt het licht van onze Ziel en wordt het vaak begraven onder al het externe vuil. En, in extreme gevallen, zal de Ziel of delen van de Ziel het lichaam daadwerkelijk verlaten, wat de persoonlijkheid kan beroven en niet volledig kunnen functioneren en echt levend voelen. Depressie, angst of een gevoel van gevoelloosheid kan het gevolg zijn.

Deze inwijding is onderdeel van het Volg je Hart Pakket. Dit pakket bevat 4 krachtinge inwijdingen.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.
Het pakket heeft een totale waarde van €100,00. Je krijgt dus €33,00 korting op deze inwijdingen als je het pakket aanschaft.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.

 

Is de Innerlijk Licht Reiki inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Innerlijk Licht Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Stephanie Brail

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!