Afstandsinwijdingen

Afstandsinwijdingen zijn aanvullende energiestromen.

Afstandsinwijdingen helpen je persoonlijke en spirituele groeien. Een afstandsinwijding is een inwijding die op afstand wordt gegeven.
Het is een prachtige aanvullende energiestromen.

Naast Reiki 1, 2 en 3 zijn er nog andere prachtige, aanvullende energiestromen beschikbaar zijn. Deze energiestromen kunnen op afstand voor jou klaar gezet worden, zodat jij ze op kunt halen vanuit jouw eigen huis op een moment dat jou schikt.

Ik vind ze super fijn en laten me spiritueel steeds verder groeien. Je bepaalt zelf wanneer je een afstandsinwijding binnen wil halen. Er is geen verplichte dag waarop je de inwijding binnen moet halen. Je kan de inwijding binnen 4 weken doen, gewoon wanneer je je prettig en ontspannen voelt en het jou uitkomt.

Je kan in alle rust je aandacht volledig op jezelf

en de te ontvangen energie richten

Ik ben inmiddels een groot fan geworden van afstandsinwijdingen. Ze zijn super fijn en makkelijk om mee te werken. Het werkt echt en het is een mooie aanvulling.
Een afstandsinwijding kan je vergelijken met een energiebehandeling die op afstand wordt gegeven. Net zoals je mensen op afstand kan behandelen, is het ook mogelijk om inwijdingen door te geven op afstand.
Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op iedere plek ontvangen waar je maar wilt.

Elk energiesysteem werkt weer op een ander vlak wat het werken met deze verschillende energieën juist zo mooi maakt! Ze zijn zo gecreëerd dat ze op afstand doorgegeven kunnen worden d.m.v intentie.
Voor de inwijding is het niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

Mijn eigen ervaring:

Ik volgde bij mijn eerst inwijding mijn gevoel. Nadat ik het document binnen had gekregen via de mail, had ik alle documentatie klaar gelegd en doorgelezen en een rustig plekje opgezocht. Ik heb eerst even gemediteerd en daarna mijn intentie gezet.

Ik heb de zinnen maar direct opgezegd die in de instructie stonden om de energie op te halen, want ik voelde al iets gebeuren. Ik voelde de energie al stromen. Het leek alsof er ballen aan energie in mijn handen gelegd werden. Ik voelde mijn handen en voeten tintelen. Dat was zo mooi en bijzonder!

Hoe werken afstandsinwijdingen?

Afstandsinwijdingen worden met de call-in methode gegeven. Deze methode werkt d.m.v. intentie.
Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

De energieën worden in een chi-ball geplaatst en zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen.

Voordeel van de call-in methode:
• Je kan zelf het moment bepalen wanneer je de inwijding ontvangt.
• Je in je eigen vertrouwde omgeving de energie kunt binnenhalen
• De energie wordt in een chi-ball voor een tijd van 28 dagen (soms 30 dagen als de energie uit meerdere inwijdingen bestaat) voor je klaargezet
• Het is mogelijk om thuis op elk gewenst moment de energie te “downloaden”.

Als je een energiestroom gekozen hebt, die je graag zou willen ontvangen, dan kun je deze eenvoudig in je winkelmandje plaatsen en afrekenen via iDeal.

De energie wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de inwijding voor je klaar staat. Zorg dus altijd dat je de juiste mailadres doorgeeft.

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst en over mag dragen aan anderen.

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat.

Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding en krijg je na afronding van de inwijding een certificaat toegestuurd over de mail.
Hierna mag je zelf ook de energie gaan doorgeven.

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

AANBOD AFSTANDSINWIJDINGEN

AuraFlush

Aura Flush

De Aura Flush is een snelle en efficiënte manier om je aura te reinigen. Voor meer balans, een fitter en gelukkiger gevoel.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-
ChakraFlush

Charka Flush

De Chakra Flush is een snelle en efficiënte manier om je chakra’s te reinigen. Voor meer balans en het verwijderen van vastgelopen energie.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

VioletteVlam

Violette Vlam

De Violette vlam van St. Germain helpt om spanning los te laten en oude trauma’s te helen. Niet helpende energie wordt getransformeerd.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Beschermend-zwaard-Bewust&Balans

Beschermend Zwaard

Het Beschermend Zwaard van Aartsengel Michael verbreek energetische koorden. Zo voorkom je dat je energetisch leegloopt.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

BlauweStraal

Blauwe Straal

De blauwe straal beschermt jou tegen negativiteit en negatieve gedachten. De blauwe straal omringt jou als een schild van licht.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Blauwe-Cocon-Inwijding

Blauwe Cocon

Met de Blauwe Cocon creëer je een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten en negatieve implantaten

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Sjamaan vrouw

Curandera Reiki

Curandera is een krachtige sjamaanvrouw. Haar kracht is in haar hart en haar verbinding met zichzelf en moeder Aarde

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Magische Sjamaan Lichtwerk Programma

Magisch Sjamaan LichtWerker Programma

Je leert de essentie van het sjamanisme en verbind je met de energieën van Moeder Aarde en Spirit. 

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Drakenkracht-Inwijding

Drakenkracht

Drakenenergie is een krachtige energie die je veel zal leren in het leven en over jezelf, waarna je krachtiger in het leven zal staan.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Beschermend-zwaard-Bewust&Balans

Gold Reiki

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€35,-

Licht Reiki

Licht Reiki

Licht Reiki is een heel mooi veelzijdig energiesysteem.
Je werkt met spiralen van licht, licht piramides en poorten van licht.

Je hebt minimaal Usui Reiki 1 nodig en bij voorkeur Reiki2 of een vergelijkbaar energie systeem.

€25,-

Purple Reiki

Purple Reiki

Purple Reiki is een fantastische energie die je helpt om blokkades te doorbreken en (vastgelopen) energie weer te laten stromen.

Je hebt minimaal Usui Reiki 2 nodig of een vergelijkbaar energie systeem.

€25,-

Innerlijk kind verlichting - Bewust & Balans

Innerlijk Kind Trauma Verlichting

keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Innerlijk kind Healing Inwijding

Genezing van het Innerlijk Kind Reiki

Het verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Beschermingspakket

Innerlijk Kind Healing pakket

Het meest kwetsbare deel in jou is het innerlijke kind. Als er nu iets in je geraakt wordt, heeft dat zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven.

Dit pakket bevat 3 inwijdingen en de inwijdingen zijn geschikt voor iedereen

€50,-

Love-Cocoon-Inwijding

Love Cocoon

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Dolfijn-kracht-Inwijding

Dolfijnkracht

Deze inwijding verbind je met de helende en liefdevolle energie van dolfijnen. Ze helpen je groeien in je bewustzijn en zorgen voor innerlijke vreugde en wijsheid

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Beschermingspakket

Beschermings-pakket

Met dit pakket bescherm je jezelf tegen energieën van buiten af. Het houdt je Aura en Chakra schoon en verbreekt energetische koorden.

Dit pakket is geschikt voor iedereen

t.w.v €75,- nu voor €60,-

Inwijding Licht van de Ziel

Licht van de Ziel Reiki

Door ons te verbinden met het licht van de ziel, verbinden we ons met vreugde, liefde, mededogen en doel. Het verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen.

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Inwijding Je Ware Zelf Reiki

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

Deze inwijding helpt om je energieën te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad voor jou om je hart te volgen en je ware zelf te ontdekken. 

De inwijding is geschikt voor iedereen.

€25,-

Inwijding Volg Je Hart Pakket

Volg je Hart Pakket

Dit pakket helpt je ook om stappen te zetten om je doelen te bereiken door jouw lichaam en geest te vullen met positieve energieën van moed, empowerment en liefde. 

Dit pakket is geschikt voor iedereen

t.w.v. €100 nu voor €67,-

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!