Genezing Innerlijk kind Reiki

Inwijding Genezing Innerlijkind

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Je begint misschien die jeugdige gretigheid van het uitkijken naar iets speciaals dat je wilt het doen te ervaren. Misschien vindt je dat je bent gevuld met meer zelf liefde en feeachtig ontzag van de schoonheid en liefde van het leven. Je innerlijke kind kan vooruitgaan en je helpen leren om te lachen en echt gelukkig hart te ervaren.

De inwijding in de Genezing van het Innerlijke Kind Reiki brengt je niet alleen genezing maar verbindt je ook met het licht van Liefde, Licht en Spirit.

Je activeert de energie op een hele eenvoudige manier, met je intentie (en door je handen eventueel bij elkaar te brengen).

Voordelen van Genezing van het Innerlijk Kind Reiki

Het innerlijke kind is een deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Als dit blijft gebeuren, ontzeggen we onszelf de kleine pleziertjes meer en meer. Uiteindelijk komen we tot een punt in ons leven waar we heel star zijn, ontbreekt de glans en de vreugde van het leven, en beginnen zelfs soms te geloven dat we niet waard zijn om iets goeds of leuk te ontvangen.

Misschien wil je iets gaan doen, maar anderen willen iets anders doen, dus ontzeg je het jezelf en doet wat zij willen doen. Dit zal vaak opbouwen en over en weer gebeuren en elke keer dat we onze vreugde laten vallen, krijgen we minder en minder kans om zelfs te zeggen wat we willen gaan doen voor ons plezier. Wij raken zo gewend om nooit iets te doen wat we willen doen, dat we vergeten hoe we moeten lachen tegen het leven en ons zelf.

We vergeten dat om onszelf te verzorgen en echt gelukkig te zijn, wij onszelf moeten liefhebben en eren en dat omvat ons innerlijke kind. Het innerlijk kind moet geliefd, gekoesterd worden, en geschenken ontvangen van leuke dingen om te doen.

Genezing van het Innerlijke Kind Reiki verbindt je ook met de Beschermengelen van het Innerlijke Kind. Zij openen ook je hart voor vreugde en gelach. Wanneer u de energieën van Genezen van het Innerlijke Kind laat stromen, zal je je automatisch verbinden met niet alleen je innerlijke kind, maar ook naar je persoonlijke Beschermengelen van je innerlijke kind. Deze Engelen zullen niets negatief toestaan om je innerlijke kind te beschadigen. Zij zijn daar om je te helpen te leren, groeien en het wonder en de vreugde te ervaren en de lach van het leven, de geweldige onschuldige pure vreugde van het innerlijke kind.

Is het Genezing van het Innerlijk Kind Reiki inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Het Genezing van het Innerlijk Kind Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 30 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Linda Colibert

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!