Inwijding Volg Je Hart Pakket

Inwijding-Pakket-Volgenjehart

Je voelt een verlangen in jezelf om je hart te volgen, maar het is vaak moeilijk om dit te doen. We gaan maar door met ons leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren.
We weten niet meer wie we werkelijk zijn en waartoe we werkelijk in staat zijn.

Eens was je vol hoop, dromen, doelen en geloofde je in jezelf, maar beetje bij beetje vervaagde dit en kreeg je het gevoel dat je vast zit, of dat je gewoon van het ene naar het ander wordt geslingerd.
Dit gebeurt wanneer je wordt afgeleid door het dagelijkse leven en probeert voor alledaagse dingen te zorgen.

Het volg je hart pakket bevat 4 krachtige afstemmingen doe je opnieuw verbindt met je ware essentie, je ziel. Het opent je hart en ziel voor het volgen van je passies en te weten wat je echt graag doet.
Het helpt je te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad zodat jij je hart kan gaan volgen en je ware zelf te ontdekken.
Je wordt verbonden met je hoogste zelf en de bron energie voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan. Om verder te gaan op je ware pad zodat je kan gaan doen waar je van houdt.

Voordelen van dit Pakket zijn:

Dit Volg je Hart pakket helpt je ook om stappen te zetten om je doelen te bereiken door jouw lichaam en geest te vullen met positieve energieën van moed, empowerment en liefde. Het licht van de zielstukken worden weer teruggehaald zodat je ziel weer heel kan worden.

Het Volg je Hart pakket bestaat uit de volgende inwijdingen:

– Licht van de Ziel Reiki

– Innerlijk Licht Reiki

– Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

– Volg je Hart Reiki Empowerment 

De Inwijdingen hebben een totale waarde van €100,00. Je krijgt nu dus €33,00 korting op deze inwijdingen.
Het werken met een pakket is krachtiger, omdat er van verschillende kanten gewerkt wordt aan bepaalde thema’s en helpt om blokkades te doorbreken.

 

Licht van de Ziel Reiki

Licht van de ziel Reiki verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen. Natuurlijk hebben we allemaal lagen van “dingen” die het licht van de ziel hebben geblokkeerd – karma, trauma, herinneringen en angsten.

Innerlijk Licht Reiki

Innerlijk licht reiki is een energiesysteem dat het licht van de ziel versterkt zodat ze helderder kan schijnen. Terwijl energetische genezing vaak werkt op het uiterlijke verdedigingsmechanisme en de muren door het verwijderen en opruimen van negatieve energieën van buitenaf, gaat Innerlijk Licht verder dan die muren om direct de Ziel aan te boren en sterker te maken.

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki helpt om je energieën te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad voor jou om je hart te volgen en je ware zelf te ontdekken. Het verbindt je met je hoogste zelf en bron energie voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan en verder te gaan op je ware pad en te doen waar je van houdt.

Volg je Hart Reiki Empowerment

Volg je Hart Reiki Empowerment helpt je weer op het goede spoor te komen en helpt je de dingen die je tegenhouden te identificeren en verwijderen. Zolang je je verzet tegen het ondernemen van actie om je verlangens te vervullen, zul je een zeurderig gevoel diep van binnen blijven houden dat je er constant aan herinnert dat er iets meer is dat je moet doen of op deze aarde moet zijn.

 

Is de Volg je Hart Pakket inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Volg Je Hart Pakket inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 67,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, staat de energie voor onbepaalde tijd voor je klaar. Je kan deze energie op halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Stephaniet Brail

Licht van de Ziel Reiki en Innerlijk Licht Reiki

 

Founder: Daelyn Wolf

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki en Volg je Hart Reiki Empowerment

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!