Innerlijk kind Pakket

Innerlijk kind healing inwijding

Het meest kwetsbare deel in jou is het innerlijke kind. Als er nu iets in je geraakt wordt, heeft dat zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven. Als je het liefdevol omarmt, ontwikkel je zelfcompassie en kun je daarmee je onverwerkte jeugdervaringen die nog steeds invloed op je hebben, genezen.

Het innerlijke kind is ook het deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Uiteindelijk kun je tot een punt komen waarin de glans en vreugde van het leven ontbreekt, begin je te geloven dat je het niet waard bent om iets te mogen en kunnen ontvangen.

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Gun je zelf dan dit fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden.

 

De 3 Inwijdingen die in het pakken zitten 

Innerlijk kind Healing<br />
Inwijding

Genezen van het innerlijke kind Reiki

Hiermee verbindt je je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen.

Innerlijk kind trauma healing inwijding

Innerlijk Kind Trauma Verlichting

Met deze inwijding ga je gemakkelijker met je gevoelens naar binnen en maak je direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Helpt bij het loslaten van oude beelden en verhalen.

Innerlijk kind healing inwijding

Zigeuner Magie Reiki

Je verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. 

Is het Innerlijk Kind Pakket inwijding voor mij geschikt?

Deze inwijding is geschikt voor iedereen! Deze inwijding bestaat uit 3 verschillende inwijdingen die je na elkaar binnenhaalt.

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

Het Innerlijk Kind Pakket inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 50,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleiding stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, heb je 60 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Linda Colibert en Jalu Wasonaodi

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!