ABUNDANTIA OVERVLOED STRAAL

Overvloed straal

Abundantia Overvloed Straal verbindt je met de energie van Abundantia, de Romeinse godin van Overvloed.

Abundantia is een mooie godin van succes, welvaart, overvloed en geluk. Ze wordt ook beschouwd als een beschermer van sparen, beleggen en rijkdom.

Abundantia is een krachtige en koesterende godheid die ons kan helpen met overvloed problemen. Ze geeft ons ook het vertrouwen om onze dromen en ambities te volgen.

Lichtwerkers zijn immer vaak beter in geven dat in ontvangen. Dit kan leiden tot onevenwichtigheden en blokkades.

Abundantia verlicht gedachten van bezorgdheid rondom geld en meent je mee naar de hoge weg van welvaart.

 

Is deze inwijding voor mij geschikt?

De Abundantia Overvloed Straal inwijding is geschikt voor iedereen!

Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan hands-on, maar ook op afstand gebruikt worden.

Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen.

 

Wat ontvang je na betaling

* 1 Inwijdingen in een chi-ball voor onbepaalde tijd

* Digitale handleidingen

* Digitaal certificaat

 

De Abundantia Overvloed Inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 15,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt van mij een email, zodra ik de energie klaar heb gezet. De uitgebreide handleidingen stuur ik dan ook mee. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft.

Als de energie klaar voor je staat, kan je de energie ophalen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt.

Je kunt de energie in jouw eigen omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Omdat je het ophaalt in een vertrouwde omgeving wordt de inwijding over het algemeen als bijzonder en intens ervaren.

Direct na de inwijding kan je met de energie al werken. Dit kan voor jezelf en voor andere.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Founder: Amy Bass

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!