Gold Reiki

 

Met Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos.

Na de inwijding krijgt je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking.

Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen.

Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Enkele voordelen van Gold Reiki zijn:

*Het ondersteunt in het verminderen van angstige gevoelens, negativiteit, spanning en prikkelbaarheid. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.

*Het werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben.

*Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij dit healingsysteem. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje.

 

Is de Gold Reiki inwijding voor mij geschikt?

Iedereen kan ingewijd worden in Gold Reiki, maar het is wel aan te raden om Usui Reiki 1 gedaan te hebben of een vergelijkbaar energiesysteem zodat je weet wat het inhoudt om met energie te werken.

 

Hoe werkt Gold Reiki precies?

Gold Reiki kan je los van de Usui Reiki gebruiken, maar je kunt de 2 energievormen ook combineren in een behandeling.

Het grote verschil is echter dat een behandeling met Gold Reiki vele malen korter duurt dan met je met de Usui Reiki nodig hebt.

Gemiddeld duurt een behandeling met Gold Reiki 3 tot 5 minuten.

Je kan jezelf behandelen met Gold Reiki en je kan een ander behandelen met Gold Reiki. Tijdens een afstandsbehandeling kan je Gold Reiki ook goed inzetten.

 

Level 1

Bij level 1 kan je al beginnen met het geven van behandelingen, afstandsbehandelingen, maar ook dieren, voorwerpen e.d. energie geven. Tussen de verschillende levels/inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen, afhankelijk van wat je zelf aankan.

Level 2

Na zo’n 3 – 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Deze graad bekrachtigt de energie zodat de behandelingen nog krachtiger worden.

Level 3

Na zo’n 3 – 5 dagen volgt de laatste graad. De energie wordt nogmaals versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen ook doorgeven. Je krijgt een handleiding met instructies meegestuurd zodat je dit healingsysteem ook weer kan doorgeven aan anderen.
De founder van deze energiestroom is: Ole Gabrielsen.

 

De Gold Reiki inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,-

Via de knop hieronder kun je de inwijding eenvoudig in je winkelmandje plaatsen. Je kunt afrekenen via iDeal.

De inwijding wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de energieën klaar staan voor je. Zorg dus dat je het juiste mailadres doorgeeft. Je kunt de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophalen, op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. Daardoor worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.

 

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijding

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

 

Let op! De energie waarmee ik werk is elektromagnetisch geladen. Mensen met een psychisch verleden van schizofrenie of psychose, een pacemaker of epilepsie kunnen helaas geen healing of inwijding ontvangen. Het werken met elektromagnetisch geladen energie kan een nadelig effect hebben. De energie kan ervoor zorgen dat een pacemaker ontregeld raakt, of kan een epileptische aanval opwekken. Neem bij twijfel even contact op.
Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Schrijf je in op onze mailinglijst om leuke en waardevolle tips te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!